KENDO Capsator din otel 3 in 1, 4-14 mm WeldLand Equipment

KENDO Capsator din otel 3 in 1, 4-14 mm WeldLand Equipment

44,00 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

KENDO Capsator din otel 3 in 1, 4-14 mm WeldLand Equipment

44,00 RON
+ 20,99 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
eurostoc.ro
Descrierea produsului
Capsator din otel cu un tratament de suprafata sub forma de vopsea de pulbere si crom cu functie 3 in 1.
Capsatorul 3 in 1 este conceput pentru utilizarea de capse, cuie si cleme pentru cabluri.
Constructia robusta din otel a capsatorului, este acoperita cu pulbere, iar manerul capsatorului este cromat.
Constructia durabila din otel cu reglarea presiunii de eliberare este echipata cu o roata de sigurantta si un dispozitiv de indepartare a capselor.
Partea interioara a manerului este acoperita cu cauciuc termoplastic moale, deci este confortabil chiar ssi dupa o perioada mai lunga de utilizare.
Este potrivit pentru fixarea rapida a textilelor, pasla de acoperis, folii, materiale izolatoare, plasa de sarma si pentru lucrari usoare de tapiterie.
Capsator intr-un design robust din metal, cu reglare continua a intensitatii impactului.
Pistolul cu capse este un instrument util pentru o varietate de lucrari.

Principalele avantaje ale capsatorului:
Functia 3 in 1 - cuie, cleme, cleme de cablu
Constructie robusta din otel
Maner cu cauciuc TPR moale
Acoperire cu pulbere si placare cu crom
Utilizare universala pentru imbinarea diferitelor materiale
Roata de siguranta
Remover de capse
Controlul intensitattii impactului
Msner ergonomic

Specificatii:
Potrivit pentru cleme: 10,6 / 11,3 mm x 1,2 mm x 4 - 14 mm
Potrivit pentru cuie: 2 mm x 1,2 mm x 10 - 14 mm
Potrivit pentru catarame rotunde: 6,3 mm x 1,2 mm x 10 - 12 mm
Dimensiuni pachet: 20 cm x 22 cm x 5 cm (LxLxH)
Dimensiuni capsator: 15,5 cm x 14 cm x 2,8 cm (LxLxH)
Greutate: 1.1 kg
Potrivit pentru: fixarea rapida a textilelor, foliilor, plaselor de sarma etc.
Pentru domeniul de sudura am pregatit pentru dumneavoastra colectia de produse WeldLand Equipment care acopera o gama completa de invertoare de sudura si taiere din toate procedeele: MMA TIG DC TIG AC-DC MIG-MAG si taiere cu Plasma. Tot in aceasta categorie de produse se regasesc si o multime de accesorii si instrumente necesare in procesul de sudura sau taiere cu plasma. Taierea cu plasma este in prezent unul dintre cele mai folosite procedee de taiere atunci cand vine vorba de realizarea de lucrari care presupun taierea de materiale metalice. Dupa cum se stie exista trei stari de agregare a materiei: solida lichida si gazoasa. Insa exista si a patra stare de agregare si aceea este plasma. Plasma sau jetul de plasma realizat de echipamentele de taiere se obtine prin constrangerea unui arc electric facut intre un electrod si o duza de cupru acesta fiind impins printr-un orificiu de dimensiuni cuprinse intre 0.5-1.5mm cu ajutorul aerului comprimat de la compresor sau a unor gaze tehnice azot argon hidrogen heliu numite si gaze plasmagene. Procedeul de sudare MIG-MAG este o varianta imbunatatita a procedeul de sudare manuala cu electrod invelit SMEI. Sudarea MIG-MAG este un procedeu de sudare cu arc electric in mediu de gaz protector cu electrod fuzibil. Gazul protector are functia de a proteja baia de metal topit de actiunile nedorite ale oxigenului si azotului din atmosfera. Prcedeul de sudare MIG-MAG este unul dintre cele mai cunoscute procedee de sudare procedeul avand si cea mai mare rata de utilizare acesta fiind folosit in mai multe domenii. Sudarea manuala cu electrozi inveliti MMA este cel mai folosit procedeu de sudare cand vine vorba de lucrul pe santier deoarece nu necesita costuri foarte mari in achizitionarea de aparate de sudura. In ziua de azi cele mai folosite aparate de sudare sunt de tehnologie invertor. Aceste aparate sunt foarte usor de utilizat ne fiind necesara o instuire si pregatire suplimentarea in cea ce priveste tehnica de sudare si modul de folosire. De asemenea Procedeul WIG-TIG este adesea folosit pentru sudarea otelurilor inoxidabile si a materialelor usoare precum aluminiu magneziu etc. Procedeul este mai complex si dificil de manevrat si mai lent comparativ cu alte procedee de sudare insa imbinarea sudata rezultata este mai rezistenta si de o mai buna calitate.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.